Datum

Er zijn geen data gevonden voor dit evenement.

Locatie

Hoek Satelietpad / Hitteschild 2-4
3402 EA IJsselstein

Prijs

Normaal tarief: €189,00
 

Cursus intuïtief schilderen

Wekelijks, behalve in de recesperiodes, kun je in alle vrijheid komen schilderen. Daarin bepaal jij je eigen tempo. Deze wekelijkse date met jouw ezel kun je betalen met je strippenkaart. Je kunt elke week instromen.

Werkwijze
Je begint te schilderen met acrylverf op een linnen doek. Heerlijk spelen met verf en materiaal en dit steeds verder uitwerken. Eerst wordt deze geheel naar tevredenheid afgemaakt. Daarna zijn er mogelijkheden om te gaan schilderen op aquarelpapier met acrylverf en te tekenen en schilderen op tekenpapier.
Niets hoeft, alles mag! Jij kiest wat je wilt doen.

Je kunt altijd starten met de wekelijks date met je ezel. Aangezien je individueel schildert, niets klassikaal wordt gedaan, kun je altijd instromen, mits er plek is. Het seizoen loopt van eind augustus tot ongeveer half juli.

Investeringskosten:
De 9 strippenkaart kost € 189 inclusief materiaal, waaronder 1 linnen doek. Gebruik van kwasten, ezel, spatels en het nuttigen van koffie/thee en een koekje zijn inbegrepen. De kaart is een jaar geldig. Jij bepaalt hoe frequent je komt.

Dagdelen:
maandagavond 19.30 - 22.00 uur
dinsdagmiddag 13:15 - 15:45 uur
woensdagochtend 10.00 - 12.30 uur
woensdagavond 19.30 - 22.00 uur
donderdagochtend 10.00 - 12.30 uur

Voor meer informatie: www.kunstigart.nl  en misschien is er wel een mooi aanbieding ter kennismaking met intuïtief schilderen voor jou!
 

Meer over Atelier Kunstig Art

Reacties

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Reageer