Datum

Er zijn geen data gevonden voor dit evenement.

Locatie

Overtoom 7
3401 BK IJsselstein

Prijs

 

Spekkie en Sproet: Een griezelige ontdekking

Spannende interactieve voorstelling voor kinderen van 7 - 10 jaar met de bekende schrijfster Vivian den Hollander. De kaartjes zijn gratis, maar op = op!

Griezelen is dit jaat het thema van de Kinderboekenweek, van 4 tot en met 14 oktober. Daarom organiseert de Bibliotheek IJsselstein griezelige (maar toch gezellige) activiteiten, speciaal voor jou!

Samen met Boekhandel Logica heeft de Bibliotheekde bekende kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander uitgenodigd naar IJsselstein te komen. Ze heeft een spannende interactieve voorstelling gemaakt, met liedjes en muziek. De voorstelling gaat over het verhaal van haar boek Spekkie en Sproet: Een griezelige ontdekking. 

Gratis toegang
Kom je ook? Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek IJsselstein. Wees er snel bij, want op = op. Om zoveel mogelijk kinderen een plekje te geven geeft Vivian twee keer na elkaar dezelfde voorstelling:

van 14.00 - 15.00 uur
van 15.15 - 16.15 uur.

De voorstelling is alleen voor kinderen van 7 - 10 jaar. Ouders of andere begeleiders mogen - als ze niet teveel lawaai maken - wel een krant, tijdschrift of boek blijven lezen in de Bibliotheek. 

Het verhaal
'Een griezelige ontdekking' is het nieuwste verhaal met het speurdersduo Spekkie en Sproet.
In een vervallen landhuis ontdekken de jonge detectives een kelder vol illegale handelswaar: zeldzame dieren, zowel levend als opgezet, en ivoor. Dan worden ze ontdekt door de baas van het huis. Kunnen ze ontsnappen en de politie waarschuwen?
Dat hoor, beleef en ontdek je in deze spannende voorstelling door de bedenkster en schrijfster van Spekkie en Sproet. Daarna wil je vast het hele verhaal zelf lezen!

Ontmoet de schrijfster
Na de voorstelling kun je kennis maken met Vivian den Hollander, de schrijfster van Spekkie en Sproet en heel veel andere kinderboeken. Je kunt haar van alles vragen over haar boeken en over het schrijven.
Vivian den Hollander zet graag haar handtekening in jouw Spekkie en Sproet-boek. Boekhandel Logica komt ook naar de Bibliotheek, dus je kunt als je wilt ter plekke een boek kopen.
Ontdek meer over Vivian den Hollander en haar boeken op haar website

Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk eng!
Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het wordt een loeispannende week, want griezelen is het thema. Kinderboeken met griezels en engerds staan dus centraal. Ook de activiteiten die we organiseren zijn natuurlijk lekker griezelig.
Kijk voor informatie over de activiteiten, boekentips en nog veel meer op onze speciale Kinderboekenweek-pagina

Meer over de Bibliotheek Lek & IJssel

Reacties

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Reageer