Datum

  • donderdag 25 januari 19:30 - 22:00

Locatie

Overtoom 7
IJsselstein

Prijs

Normaal tarief: €5,00
 

Workshop Poëzie 'Rood Pluche'

Een workshop voor jong en oud, voor ervaren en aspirant dichters waarin we op een creatieve manier aan de slag gaan met het thema van de Poëzieweek: Theater.

Aan de hand van een scala aan creatieve schrijfopdrachten kloppen we ons dagelijks leven op tot een rode-loper-waardig verhaal in de vorm van een gedicht. 

Durf jij de uitdaging aan? Dicht dan mee op 25 januari 2018, van 19.30 – 22.00 uur in Bibliotheek Lek & IJssel, Overtoom 7, IJsselstein. De kosten bedragen € 5,00. Deze workshop is een onderdeel van de activiteiten die Bibliotheek Lek en IJssel in IJsselstein organiseert ter ere van de Poëzieweek. Aanmelden kan via info@comhairle.com.

Nog geen lid van de Bibliotheek? Word lid naar aan leiding van deze workshop en krijg de kosten van de workshop terug als korting op het abonnementsgeld.

De Poëzieweek vindt plaats van 25 t/m 31 januari 2018 en trapt traditioneel af met Gedichtendag. Het thema van de poëzie week is Theater en het motto ‘Uitstromend, in het pluche van de zaal.’ Peter Verhelst schrijft het Poëzie geschenk 'Wat ons had kunnen zijn', dat je in de boekhandel tijdens de Poëzieweek cadeau krijgt bij besteding van €12,50 aan poëzie. 

Meer over Comhairle

Reacties

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Reageer