Datum

Er zijn geen data gevonden voor dit evenement.

Locatie

Walkade 2-4
3401 DS IJsselstein

Prijs

 

Kerstconcert Trio Levani

Trio Levani is een kamermuziekensemble bestaande uit drie musici die elkaar vonden in IJsselstein. Pianist Lineke Lever, sopraan Tamar Niamut en tenor Jeroen de Vaal hebben hun sporen verdiend in binnen- en buitenland.

Alle drie de muzikanten hebben een voorliefde voor kamermuziek. Lineke Lever studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium bij pianist David Kuyken. Daarna studeerde zij nog een jaar lang een specialisatie Liedbegeleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Jeroen de Vaal en Tamar Niamut zongen bij operahuizen als De Nationale Opera, De Staatsopera in München, Holland Opera en ISH. Tamar is naast zangeres ook actief als vocalcoach en is in die hoedanigheid ook verbonden als zangcoach aan het Conservatorium van Suriname.

Voor dit concert brengen zij een speciaal programma met bekende en minder bekende kerstmuziek. Je hoort delen uit Schubert’s Winterreise, maar ook Spaanstalige Villancicos, van bijvoorbeeld Joaquin Nin. Laat je meevoeren op deze betoverende wereldreis, waarbij je de mooiste kerstmelodieën uit alle landen hoort!

Dit concert gaat door bij een minimum van 25 aanmeldingen, graag aanmelden vóór 18 december via aanmelden@museumijsselstein.nl

zaterdag 23 december, 20.00 uur
Kosten: €10 per kaartje 
 

Meer over Museum IJsselstein

Reacties

Karen den Hartog zei op 2017-12-02 08:55:48:
hierbij meld ik mij aan voor het Kerstconcert op 23 dec.
Museum IJsselstein zei op 2017-12-05 14:02:19:
Beste mevrouw Den Hartog, Leuk dat u interesse hebt voor dit concert! U kunt zich aanmelden via: aanmelden@museumijsseltein.nl Met vriendelijke groet, Museum IJsselstein

Reageer