dinsdag 02 januari

Nieuwjaarsreceptie én opening verbouwd stadhuis

De gemeente IJsselstein nodigt al haar inwoners uit voor haar nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari 2018. De receptie wordt gecombineerd met de officiële opening van het verduurzaamde en verbouwde stadhuis. Burgemeester Patrick van Domburg spreekt in het theatercafé van Fulcotheater een korte nieuwjaarstoespraak uit om vervolgens gezamenlijk met de huurders Politie, Provides en UW Samenwerking een gezamenlijke entree te maken in het stadhuis. Alle IJsselsteiners zijn vervolgens welkom een kijkje te komen nemen in de centrale hal van het stadhuis.

De centrale hal van het stadhuis heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Er is een nieuwe gezamenlijke receptie van de gemeente IJsselstein, Politie en Provides. De ontvangstruimte is met moderne en kleurrijke meubelen ingericht. De loketten hebben een andere plek en er is een vergaderplaza gerealiseerd.
Ook is de centrale hal verrijkt met het kunstwerk ‘Entre’ van Isabel Ferrand. Samen met uitgeprocedeerde vrouwen in een AZC borduurden zij woorden als ‘welkom’ en ‘ontmoeting’ in meer dan zeventig talen op een wandkleed. Het kunstwerk is geschonken door MIJ.
 
Net als de afgelopen jaren zorgen De Heeren van het Goede Leven voor de feestelijke sfeer bij de receptie in het theatercafé van Fulcotheater.
Gezellig met elkaar met een hapje en een drankje én muziek, proosten op het nieuwe jaar!
Alle inwoners zijn van harte welkom.

Terug naar het overzicht

Reacties

marisy zei op 04-01-2018 07:40:
Nosotros especializada en Camisetas de futbol, camiseta real madrid, Camisetas de futbol replicas...

Reageer