Winkel Uit in IJsselstein

Een inspirerende ontmoetingsplek waar u IJsselstein alvast kunt ervaren en ideeën kunt opdoen voor een dagje uit in IJsselstein en omgeving. De medewerkers helpen u graag op weg om de leukste plekjes van de stad te ontdekken.

Naast informatie vindt u ook een groot aantal producten die alles te maken hebben met vrijetijdsbesteding, zoals fiets-, wandel- en vaarkaarten, diverse wandel- en fietsgidsen, cultuurhistorische boeken en binnenkort ook echte IJsselsteinse souvenirs.
Maar ook voor een stadswandeling en kaartverkoop van lokale evenementen bent u bij Uit in IJsselstein aan het juiste adres.

Toeristen, inwoners, ondernemers: iedereen is van harte welkom bij Uit in IJsselstein om de stad op een bijzondere manier te ontdekken.

Er even tussenuit begint bij Uit in IJsselstein!
 
 

 

Agenda

 
woensdag 25 oktober

Verlichte stadswandeling

Wandel met onze gids mee langs de verlichte monumenten in de historische binnenstad. >>

zaterdag 28 oktober

Bluesavond

De Mad Mosquito Rhythm and Blues Band en Midland Bluesband geven een gratis optreden in het clubhuis van de Harley-Davidsonclub... >>

zaterdag 25 november

Intocht van Sinterklaas

Sinterklaas vaart samen met zijn Pieten IJsselstein binnen en legt aan bij Hazenveld. Hier stapt Sinterklaas in zijn koets en b... >>

zaterdag 02 december

Pietendag

Sint en zijn Pieten komen naar IJsselstein en zetten de binnenstad op z'n kop. Eerst mogen de kinderen, samen met de Piete... >>

 

Het centrale informatiepunt in IJsselstein

Voor meer informatie en tips over cultuur, toerisme en recreatie kunt u terecht in de winkel Uit in IJsselstein.

Openingstijden
maandag t/m donderdag: 9.00 - 17.00 uur
vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Aangepaste openingstijden
Bij een verwachte buitentemperatuur van 30 graden of meer is de winkel Uit in IJsselstein alleen ’s ochtends open, tot 13.00 uur. In dat geval zijn wij u 's middags graag van dienst via telefoon, e-mail en social media.

Winkel Uit in IJsselstein
Overtoom 7
3401 BK IJsselstein

030 - 6887273
www.uitinijsselstein.nl
 

Afbeeldingen