Winkel Uit in IJsselstein

Een inspirerende ontmoetingsplek waar u IJsselstein alvast kunt ervaren en ideeën kunt opdoen voor een dagje uit in IJsselstein en omgeving. De medewerkers helpen u graag op weg om de leukste plekjes van de stad te ontdekken.

Naast informatie vindt u ook een groot aantal producten die alles te maken hebben met vrijetijdsbesteding, zoals fiets-, wandel- en vaarkaarten, diverse wandel- en fietsgidsen, cultuurhistorische boeken en binnenkort ook echte IJsselsteinse souvenirs.
Maar ook voor een stadswandeling en kaartverkoop van lokale evenementen bent u bij Uit in IJsselstein aan het juiste adres.

Toeristen, inwoners, ondernemers: iedereen is van harte welkom bij Uit in IJsselstein om de stad op een bijzondere manier te ontdekken.

Er even tussenuit begint bij Uit in IJsselstein!
 
 

 

Agenda

 
zondag 20 augustus

REactive estafetteloop

Jaarlijks terugkerende estafette waarin teams van 5 deelnemers een parkoers van 3 km door de binnenstad afleggen. >>

zaterdag 02 september

Atelierroute Lopikerwaard

Tijdens de 12e Atelierroute Lopikerwaard kunt u het werk bekijken van 60 kunstenaars in 40 ateliers in IJsselstein, Montfoort, ... >>

zaterdag 09 september

Open Monumentendag

Net als ieder jaar zijn op deze dag de belangrijkste monumenten open voor het publiek. Het thema is dit jaar 'Boeren, burg... >>

zaterdag 09 september

Cityrun IJsselstein

Een uniek loopevenement voor zowel hardlopers als wandelaars, waarbij de deelnemers dwars door gebouwen en bezienswaardigheden ... >>

 

Het centrale informatiepunt in IJsselstein

Voor meer informatie en tips over cultuur, toerisme en recreatie kunt u terecht in de winkel Uit in IJsselstein.

Openingstijden
maandag t/m donderdag: 9.00 - 17.00 uur
vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Aangepaste openingstijden
Bij een verwachte buitentemperatuur van 30 graden of meer is de winkel Uit in IJsselstein alleen ’s ochtends open, tot 13.00 uur. In dat geval zijn wij u 's middags graag van dienst via telefoon, e-mail en social media.

Winkel Uit in IJsselstein
Overtoom 7
3401 BK IJsselstein

030 - 6887273
www.uitinijsselstein.nl
 

Afbeeldingen