Winkel Uit in IJsselstein

Een inspirerende ontmoetingsplek waar u IJsselstein alvast kunt ervaren en ideeën kunt opdoen voor een dagje uit in IJsselstein en omgeving. De medewerkers helpen u graag op weg om de leukste plekjes van de stad te ontdekken.

Naast informatie vindt u ook een groot aantal producten die alles te maken hebben met vrijetijdsbesteding, zoals fiets-, wandel- en vaarkaarten, diverse wandel- en fietsgidsen, cultuurhistorische boeken en binnenkort ook echte IJsselsteinse souvenirs.
Maar ook voor een stadswandeling en kaartverkoop van lokale evenementen bent u bij Uit in IJsselstein aan het juiste adres.

Toeristen, inwoners, ondernemers: iedereen is van harte welkom bij Uit in IJsselstein om de stad op een bijzondere manier te ontdekken.

Er even tussenuit begint bij Uit in IJsselstein!
 
 

 

Agenda

 
vrijdag 27 april

Koningsdag

Groots en gezellig koningsfeest op diverse locaties in de binnenstad georganiseerd door de Oranjevereniging IJsselstein met o.a... >>

vrijdag 04 mei

Dodenherdenking

IJsselstein herdenkt de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, oorlogssituaties en vredesmissies nadien met herde... >>

woensdag 16 mei

Voorjaarswandelingen HKIJ

Wandel met een gids langs de monumenten in de binnenstad en geniet van mooi IJsselstein! Een bijzonder boeiende tocht die mooie... >>

zaterdag 19 mei

IJsselsteinloop

Jaarlijks IJsselsteins hardloopevenement met diverse loopafstanden voor volwassenen en kinderen. >>

 

Het centrale informatiepunt in IJsselstein

Voor meer informatie en tips over cultuur, toerisme en recreatie kunt u terecht in de winkel Uit in IJsselstein.

Openingstijden
maandag t/m donderdag: 9.00 - 17.00 uur
vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Aangepaste openingstijden
Bij een verwachte buitentemperatuur van 30 graden of meer is de winkel Uit in IJsselstein alleen ’s ochtends open, tot 13.00 uur. In dat geval zijn wij u 's middags graag van dienst via telefoon, e-mail en social media.

Winkel Uit in IJsselstein
Overtoom 7
3401 BK IJsselstein

030 - 6887273
www.uitinijsselstein.nl
 

Afbeeldingen