Datum

Er zijn geen data gevonden voor dit evenement.

Locatie

Overtoom 7
3401 BK IJsselstein

Prijs

 

Atelierroute Lopikerwaard

Tijdens de 12e Atelierroute Lopikerwaard kunt u het werk bekijken van zo'n 50 kunstenaars in ateliers in IJsselstein, Montfoort, Lopik en Oudewater.

De Atelierroute Lopikerwaard is een unieke gelegenheid om heerlijk rondfietsend door de Lopikerwaard kennis te maken met het werk van vele kunstenaars. U kunt overal gratis naar binnen en genieten van wat deze kunstenaars creëren. Ook de fraaie oude stadjes die aan deze route liggen zijn een bezoek meer dan waard. In het stadskantoor van Oudewater is gedurende de Atelierroute een Centrale Presentatie van de deelnemende kunstenaars en er is een mogelijkheid om een Kunstbon t.w.v. 250,- euro te winnen.

Deelnemende kunstenaars
De deelnemende kunstenaars heten u van harte welkom in hun atelier. De ateliers zijn herkenbaar aan de wapperende vlag van de Atelierroute Lopikerwaard en zijn geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Ook voor deze editie is een mooie brochure vervaardigd waarin alle informatie over de kunstenaars, hun werk en de locaties wordt opgenomen. 

‚ÄčCentrale Presentatie
De centrale presentatie van de kunstenaars die deelnemen aan de 12e Atelierroute Lopikerwaard is ingericht in het stadskantoor van Oudewater. Deze presentatie is gratis te bezichtigen op zaterdag 2 september en zondag 3 september van 11:00 uur tot 17:00 uur. Op de centrale presentatie is van elke kunstenaar een werk te bewonderen. Deze presentatie geeft een mooi overzicht van de deelnemende kunstenaars aan de Atelierroute Lopikerwaard. Het stadskantoor van Oudewater vindt u aan de Waardsedijk 219,  3421 NE Oudewater  

Meer informatie: http://www.atelierroutelopikerwaard.nl/index.php/de-route
 

Meer over Winkel Uit in IJsselstein

Reacties

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Reageer